Vorst - 1190

  • 1dagniet

Nieuws

Be bright, use a light!

Be bright, use a light!

87% van de Brusselse fietsers rijdt met een fietslicht tijdens de winter. Op naar de 100! Kom je gratis fietslichtjes en Bike For Brussels goodies halen op 22 oktober vanaf 7u (Van Volxemlaan, kruispunt de Merodestraat). Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

Projectoproep  “Ik winkel in Vorst!”

Projectoproep “Ik winkel in Vorst!”

De gemeente Vorst lanceert een projectoproep bij Vorstse verenigingen met als doel een winkelstraat en/of winkelwijk nieuw leven in te blazen. Het doel is om projecten met een innovatief en collectief karakter en die klanten terug naar de winkelwijken brengen, te ondersteunen

Actie "1dagniet"

Actie "1dagniet"

Beveilig je tegen inbraak! Van 19 tot 25 oktober 2020 organiseert de FOD Binnenlandse Zaken de zevende editie van de nationale actie tegen inbraak.

Agenda

Werktraject 2020

Van donderdag 1 oktober tot donderdag 26 november 2020 wordt de 7e editie van het Werktraject gehouden, een organisatie van de gemeenten Vorst, Ukkel en Sint-Gillis, in samenwerking met hun respectieve Jobhuizen en al hun partners.

Green Fabric - Workshops voor kinderen

Creatieve workshops voor kinderen van 8 tot 11 jaar: elke woensdag van 14 tot 16u30

Bloedinzameling

Geen enkel medicijn kan vooralsnog het bloed of de bestanddelen ervan vervangen. Daarom is het belangrijk dat gezonde mensen de tijd nemen om te delen wat voor hen het kostbaarst is: hun bloed.

Afdrukken