Van Volxemlaan: Werken aan het rioolnet

VIVAQUA, SIBELGA, PROXIMUS, IRISNET, TELENET, en op gerichte momenten de MIVB, vernieuwen hun netwerk in de Van Volxemlaan. Deze werken zijn onder andere bedoeld om het beheer van het afvalwater te moderniseren.


In samenwerking met de Gemeente Vorst, werden deze werken voorgesteld aan de bewoners tijdens een bijeenkomst op 4 maart 2021 via videoconferentie.

De presentaties zijn beschikbaar:

U kan daar ook nieuwe informatie vinden naargelang de vordering van de werf.

 

De algemene planning van de werken, de praktische uitvoering ervan en de impact op het verkeer en parkeren werden tijdens de videoconferentie besproken.
Vragen? Stuur ze naar gebruikers@vivaqua.be

Informatie over de werken


Waar?
Van Volxemlaan, tussen het nummer 1 (rondpunt Zaman) en het nummer 420

Wanneer?
Onder voorbehoud van weerverlet zullen de werken op 8 maart 2021 starten. De werken zullen verlopen in 10 opeenvolgende uitvoeringsfasen.
De eerste fase van de werken zal plaatsvinden tussen de Zamanlaan en de Keerkringenlaan aan de kant van de oneven huisnummers.

Opmerkingen

  • Voordat de werken beginnen, zal een landmetersbureau een stand van zaken opstellen van de voorgevels. Er zal contact worden opgenomen met de bewoners bij wie binnen een stand van zaken nodig is.
  • Afvalinzamelingspunten zullen worden georganiseerd in overleg met Net Brussel. Ze worden duidelijk aangeduid op de werf.


Contact

  • Werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur: 02 518 85 24

Wanneer u geen gehoor krijgt of buiten deze uren kunt u een boodschap achterlaten op ons antwoordapparaat zodat we u later kunnen terugbellen.

  • In noodgevallen de klok rond: Centrale Wacht - 02 739 52 11
  • Een infopunt zal open zijn ter hoogte van het rondpunt van de Van Volxemlaan en de Brits Tweedelegerlaan.
Afdrukken