Download onze officiële app "Forest 1190 Vorst"

Dankzij de app « Forest 1190 Vorst » zullen de burgers alles te weten kunnen komen over de organisatie en het leven van de gemeente: de openingsuren van de verschillende gemeentediensten, de prijs van een identiteitskaart, enz. Alle informatie zal slechts een vingerklik verwijderd zijn !

 

Deze app werd voor u ontworpen ! Tijdens de ontwerpfase hebben we altijd getracht de app voor u zo makkelijk en interessant mogelijk te maken. 

De eerste stap, download de app op App store of op Google Play. Daarna kan u de app leren kennen. Nadat u uw taal heeft gekozen, zal u 5 tabs op uw scherm zien: Mijn gemeente, Mijn verkozenen, evenementen, Om me heen en Instant Messaging.

Mijn gemeente: in dit deel vindt u alle nuttige info over ons bestuur. U wil contact opnemen met de burgerlijke stand, de prijs van een reispas of de openingsuren van de bevolkingsdienst kennen? Al deze informatie bevindt zich in dit deel. We hebben geopteerd voor de 11 diensten die het vaakst in contact staan met de bevolking. 

Agenda: u heeft toegang tot het geheel van onze evenementen. Dus geen excuus meer om de middeleeuwse feesten of de volgende jaarmarkt te missen: de volledige agenda van de gemeente zal op uw smartphone staan. 

Om me heen: dankzij deze tool zullen de handelszaken in uw omgeving geen enkel geheim meer dragen. Alle handelszaken zijn onderverdeeld per categorie om uw opzoekwerk te vereenvoudigen.

Indien uw handelszaak niet is opgenomen in de app, kunt u ons hiervan op de hoogte brengen door een e-mail te sturen naar contact@vorst.brussels.

Indien u handelaar bent en wenst te verschijnen in deze app, download dan dit document. U zal er de stappen vinden die u dient te ondernemen. 

Mijn verkozenen: hier vindt u een overzicht van de Gemeenteraad.

Meldingen: in deze tab kan u ons de toestemming geven u berichten te sturen om u veranderingen in onze gemeente te melden. 

U moet enkel nog de app op uw smartphone downloaden en ze ontdekken. 

We blijven aandachtig voor uw opmerkingen om de app te verbeteren en ze voor u aangenamer te maken. Contacteer ons op 02 370 26 78 of stuur ons een mail.

 

Afdrukken