Vorst - 1190

Nieuws

De Gemeente Vorst heeft het label “Diervriendelijke Gemeente” gekregen.

De Gemeente Vorst heeft het label “Diervriendelijke Gemeente” gekregen.

Dit label, toegekend door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, werd verkregen dankzij verschillende initiatieven en acties van de Gemeente Vorst ten gunste van dierenwelzijn, onder andere:

Communicatiecampagne van Net Brussel

Communicatiecampagne van Net Brussel

Net Brussel en Fost Plus lanceren een communicatiecampagne om de Brusselaars en Brusselsen te herinneren wanneer, hoe en waar zij hun vuilniszakken voor ophaling moeten buitenzetten. In het kader van deze campagne werden verschillende straten in Vorst geselecteerd voor één actie op het terrein.

Solidariteit met het Oekraïense volk

Solidariteit met het Oekraïense volk

In het licht van de oorlog in Oekraïne en de humanitaire gevolgen daarvan, betuigt de gemeente Vorst haar solidariteit met en steun aan het Oekraïense volk. Bent u Vorstenaar en wilt u helpen? Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft!

Agenda

Handicaptive'moi

In het kader van het jaarlijks evenement Handicaptive’Moi nodigt de Werkgroep Handicap van de Sociale Coördinatie van Vorst (OCMW) u graag uit op de onthulling van een spandoek ter sensibilisering voor handicaps.

Infosessie: Geïnteresseerd in zelfstandig ondernemerschap?

Als u zelfstandige bent, zelfstandige in moeilijkheden of als de zelfstandige activiteit u gewoon interesseert. Als je antwoord wilt op je vragen, zorg dan dat je praktische informatie hebt over het hulpmiddel dat er is. Kom naar de infosessie BECI (Kamer van Koophandel Brussel en CED – Centrum voor ondernemingen in moeilijkheden)

7de editie van de Vollenbike

De hele maand mei wordt de fiets in Vorst in de bloemetjes gezet!

Afdrukken